Η Clip News επεκτείνει τις δραστηριότητες της στην Κύπρο

Η Clip News Α.Ε., η μακροβιότερη εταιρεία Media Analysis & Αποδελτίωσης στην Ελλάδα, επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην Κύπρο, μέσω της Clip News Cyprus Ltd.

Από το Σεπτέμβριο του 2022 και μετά από συμμετοχή της σε δημόσιο διαγωνισμό, η Clip News απέκτησε νόμιμα από τον Σύνδεσμο Εκδοτών Κύπρου το δικαίωμα αποδελτίωσης, ώστε να παρέχει τις υπηρεσίες αποδελτίωσης, report και ανάλυσης από όλα τα μέσα (έντυπα και ηλεκτρονικά) των μελών του. Η συμφωνία περιλαμβάνει και το δικαίωμα της Clip News Α.Ε. για παραχώρηση αδείας για παροχή υπηρεσιών αποδελτίωσης, ανάλυσης και report σε τρίτες εταιρείες ή οργανισμούς. Η άδεια αφορά στην παρακολούθηση, συλλογή, αναπαραγωγή, ψηφιοποίηση, ανάλυση, μετάφραση, περίληψη ή αναφορά (report), αποθήκευση, εκτύπωση αποκομμάτων εκδοτικών οργανισμών και μέσων, καθώς και άδεια για παρουσίαση και διανομή των υπηρεσιών αποδελτίωσης με οποιοδήποτε μέσο, ενσυρμάτως ή ασυρμάτως, συμπεριλαμβανομένης της ηλεκτρονικής και έντυπης αποστολής των αποκομμάτων.

Η Clip News παρέχει υπηρεσίες αποδελτίωσης, report και ανάλυσης από τα Έντυπα, το Internet, τα Social Media, την Τηλεόραση και το Ραδιόφωνο. Η εταιρεία διαθέτει έμπειρη ομάδα δημοσιογράφων και αναλυτών, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις τεχνολογίες Machine Learning και Artificial Intelligence. Παράλληλα, συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρείες στον χώρο τους προκειμένου να παρέχει αξιόπιστες και προστιθέμενης αξίας υπηρεσίες στους συνδρομητές της.

Η Clip News αποτελεί τον ιδανικό σύμμαχο εταιρειών και brands που θέλουν μια ολοκληρωμένη πληροφόρηση προκειμένου να λαμβάνουν αποφάσεις για τις δραστηριότητές τους, έχοντας ως βάση ασφαλή συμπεράσματα (actionable insights) που προκύπτουν από τα δεδομένα (data) σε όλα τα κανάλια επικοινωνίας. Με τις υπηρεσίες Reporting, ποσοτικής και ποιοτικής ανάλυσης, προσφέρεται μια πλήρη αποτίμηση και αποκωδικοποίηση της δημοσιότητας. Τα δεδομένα οπτικοποιούνται και συνοδεύονται από τις κατάλληλες επεξηγήσεις ώστε να αποτελούν τη βάση για κάθε αποτελεσματικό data-driven marketing plan.

Ως μέλος της Διεθνούς Ένωσης Γραφείων Αποκομμάτων Τύπου (FIBEP) από το 2002, η Clip News προσφέρει υπηρεσίες αποδελτίωσης από όλο τον κόσμο και συμβάλλει ενεργά στη διάδοση της έννοιας του Media Intelligence Business Ecosystem (MIBE), ως το καλύτερο μέσο για την πλήρη κατανόηση και ανάλυση της παρουσίας μιας εταιρείας ή ενός brand στη δημόσια σφαίρα.

Η Clip News Cyprus Ltd, μέσω της τεχνογνωσίας της και του ανθρώπινου δυναμικού της, θέτει ως στόχο να στηρίξει το κυπριακό επιχειρείν διασφαλίζοντας την παροχή άριστης ποιότητας υπηρεσιών Media Analysis και Αποδελτίωσης.

Φορμα ενδιαφεροντος

    Μείνετε ενημερωμένοι

    Μείνετε ενημερωμένοι

    Εγγραφείτε στο Newsletter της Clip News για να λαμβάνετε ενδιαφέρουσες έρευνες δημοσιότητας για διάφορους κλάδους και άλλα νέα.

    You have Successfully Subscribed!