Ποιοι Είμαστε

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΑΡΓΥΡΙΑΔΗΣ

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΑΡΓΥΡΙΑΔΗΣ

CEO

Το 1992 δημιούργησε το Κέντρο Πληροφοριών Τύπου προσφέροντας υπηρεσίες αποδελτίωσης. Η εταιρεία μετονομάστηκε αργότερα σε Clip News Α.Ε.  Από τότε και έως σήμερα βρίσκεται στο τιμόνι της εταιρίας ως Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής. Το 2001 και για μια πενταετία εξελέγη αντιπρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Γραφείων Αποκομμάτων Τύπου (FIBEP).  

Περισσότερα»

Κατά τη διάρκεια της θητείας του, ηγήθηκε της καθιέρωσης παγκόσμιου προτύπου για τη δημιουργία «κοινής τεχνολογικής γλώσσας» για όλα τα γραφεία αποδελτίωσης.  Σήμερα συνεχίζει την πορεία του στην FIBEP ως επικεφαλής του τμήματος IT και ως μέλος της επιτροπής εισερχομένων μελών (Admission Commission). Από το 2014 έως και σήμερα συμμετέχει ως ιδρυτικό μέλος και μέτοχος στη Social Mind, εταιρία Social Media Content & Development. 

Απόκρυψη»

Email: argyriadis@clipnews.gr

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΛΑΚΗΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΛΑΚΗΣ

Vice President

Από τους πρωτεργάτες της Clip News ΑΕ, πορεύεται μαζί με την εταιρεία από το 1994 και ασχολείται με την  οργάνωση και επίβλεψη του τμήματος πωλήσεων και την εκπαίδευση των στελεχών του. Έχει συμμετάσχει ενεργά στην εξαγορά και συγχώνευση δύο εταιριών αποδελτίωσης, ως επιβλέπων των διαδικασιών και του τμήματος μεταπελατειακής εξυπηρέτησης.  

Περισσότερα»

 Από το 2009 είναι αντιπρόεδρος της Clip News A.E. και προΐσταται της Διεύθυνσης Πωλήσεων, Λογιστηρίου και ανανεώσεων πελατών. Έχει εις βάθος γνώση των δομών λειτουργίας των εταιρειών αποδελτίωσης, αφουγκράζεται τις ανάγκες της αγοράς και προσαρμόζει ανάλογα τη συνολική εμπορική πολιτική της εταιρείας. Από το 2014 έως και σήμερα συμμετέχει ως ιδρυτικό μέλος και μέτοχος στη Social Mind, εταιρία Social Media Content & Development. 

Απόκρυψη»

Email: anastasilakis@clipnews.gr

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΕΧΑΓΙΑ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΕΧΑΓΙΑ

VP Media Intelligence/Marketing

Είναι απόφοιτος του τμήματος Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ του ΑΠΘ. Εντάχθηκε στο δυναμικό της Clip News το 2005 και το 2009 έγινε μέτοχος και μέλος του Δ.Σ. Πέρασε από τα τμήματα Αποδελτίωσης και International, όπου ασχολήθηκε με την υλοποίηση σημαντικών project Αποδελτίωσης και Reporting για την Ε.Ε. και πολυεθνικές εταιρίες. Το 2013 ανέλαβε την αναδιάρθρωση  

Περισσότερα»

 των εταιρικών δομών της Clip News, ως Business & HR Manager, εντάσσοντας στις παραγωγικές διαδικασίες απαιτητικά και δύσκολα project, συντονίζοντας το προσωπικό και αναζητώντας διαρκώς πρωτοποριακές υπηρεσίες για τους συνδρομητές. Το 2021 της ανατέθηκε η θέση της Vice President Media Intelligence/Marketing. Κύριος γνώμονας των καθηκόντων της είναι η ανάδειξη του οφέλους των υπηρεσιών Media Analysis μέσω και των ειδικών εργαλείων που διαθέτει αποκλειστικά η εταιρεία. Μιλάει αγγλικά και γαλλικά.

Απόκρυψη»

Email: kechagia@clipnews.gr

ΔΗΜΗΤΡΑ ΦΟΥΡΚΑΛΙΔΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΑ ΦΟΥΡΚΑΛΙΔΟΥ

HR & Operations Director

Το 2013 αποφοίτησε από το τμήμα Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ του  ΑΠΘ και εργάστηκε για τρία χρόνια ως ρεπόρτερ. Απέκτησε δημοσιογραφική εμπειρία ούσα βοηθός δημοσιογράφων του εξωτερικού. Ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Νέων Μέσων του ΑΠΘ μελετώντας το  Φαινόμενο του Trolling στην Ελλάδα. Το 2015 εντάχθηκε στην ομάδα της Clip News και συγκεκριμένα στο τμήμα

Περισσότερα»

Reporting, αναλαμβάνοντας account manager μεγάλων εταιρειών. Το 2016 ανέλαβε τη διοίκηση του τμήματος Reporting, το 2019 το Keywording και την διοίκηση του τμήματος International, ενώ πλέον είναι HR & Operations Director, φροντίζοντας για την ευημερία και τον συντονισμό του ανθρώπινου δυναμικού σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, καθώς και για την παραγωγικότητα του συνόλου των τμημάτων της εταιρείας.

Απόκρυψη»

Email: fourkalidou@clipnews.gr

ΑΝΝΑ ΠΛΩΜΑΡΙΤΟΥ

ΑΝΝΑ ΠΛΩΜΑΡΙΤΟΥ

Reporting & Analysis Manager

Είναι απόφοιτος του τμήματος Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ του ΑΠΘ. Επιπλέον, είναι κάτοχος του αγγλόφωνου μεταπτυχιακού προγράμματος με τίτλο “MA in Digital Media, Communication and Journalism” με κατεύθυνση “Digital Media, Culture and Communication” του ΑΠΘ. Εντάχθηκε στο δυναμικό της Clip News το 2016 στο τμήμα Reporting & Analysis. Aπό τo 2019 ανάλαβε την Διοίκηση του

Περισσότερα»

τμήματος Reporting & Analysis, θέτοντας ως στόχο τον έλεγχο της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών του τμήματος και την εύρυθμη λειτουργία του τμήματος. Το 2020 έγινε μέτοχος της εταιρίας. Μιλάει αγγλικά, ιταλικά και ρώσικα.

Απόκρυψη»

Email: plomaritou@clipnews.gr

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΛΑΝΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΛΑΝΗΣ

Senior Analyst

Εργάζεται στην Clip News από το 2019, με αντικείμενο την ανάλυση δεδομένων δημοσιότητας, εξαντλώντας την άσκηση της διαδρομής “από τα big data δια των analytics στα actionable insights”. Με στοχοπροσήλωση και προσπάθεια διαρκούς εξέλιξης υπηρεσιών, επιχειρεί τη συνεχή αναβάθμιση της προστιθέμενης αξίας που προκύπτει όταν ο πελάτης 

Περισσότερα»

  μπορεί να μετουσιώσει τη γνώμη των πολλών (online / offline Μέσων, Δικτύων και Φόρουμ) σε συντεταγμένους άξονες εταιρικής στρατηγικής. Συγκοινωνιολόγος Μηχανικός ΕΜΠ, με μεταπτυχιακές σπουδές Transportation Management στο NYU Tandon Scholl of Engineering και εμπειρία εργασίας σε κρίσιμες θέσεις οργανισμών και εταιρειών (IBM, Εθνική Τράπεζα κλπ) επιχειρεί παράλληλα να μεταλαμπαδεύσει το επιστημονικό του αντικείμενο διδάσκοντας στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Επικοινωνίας (ECI).

Απόκρυψη»

Email: mpolanis@clipnews.gr

ΜΑΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ

ΜΑΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ

Customer Service

Είναι απόφοιτος της Σχολής Γραμματέων του Αμερικανικού Κολλεγίου Ανατόλια, γνωρίζει αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά και έχει μεγάλη εξοικείωση με τα συστήματα αυτοματισμού. Βρίσκεται στην οικογένεια της Clip News από το 2005 ως γραμματέας διοίκησης. Από το 2014 ανέλαβε την ευθύνη του τμήματος Customer Service, θέτοντας υψηλές και αυστηρές προδιαγραφές…

Περισσότερα»

ως προς την εξυπηρέτηση των αναγκών των συνδρομητών της εταιρείας . Έχει βαθιά γνώση των διαδικασιών παραγωγής και των τεχνικών συστημάτων της εταιρείας και είναι σε θέση να εξυπηρετεί με ευγένεια, αμεσότητα και αποτελεσματικότητα κάθε σας ανάγκη. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στη διοίκηση επιχειρήσεων, τις δημόσιες σχέσεις, το marketing και την εξυπηρέτηση πελατών.

Απόκρυψη»

Email: customerservice@clipnews.gr

Μήπως είσαι ο επόμενος;

Μήπως είσαι ο επόμενος;

Στείλε το βιογραφικό σου

Ψάχνουμε νέους ανθρώπους με δημιουργικές ανησυχίες στον τομέα που θέλουν να εργαστούν ομαδικά. Θέλουμε αξιόπιστα άτομα που μπορούμε να εμπιστευτούμε.

Αν ενδιαφέρεστε να εργαστείτε μαζί μας, στείλτε μας το βιογραφικό σας.

 

 

  

Μείνετε ενημερωμένοι

Μείνετε ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο Newsletter της Clip News για να λαμβάνετε ενδιαφέρουσες έρευνες δημοσιότητας για διάφορους κλάδους και άλλα νέα.

You have Successfully Subscribed!