Τη θέση της Head for Southern & Western Europe στη MIBE Commission της FIBEP αναλαμβάνει η Manager του International Department της Clip News, Εύα Καρασμάνη.​

Τα τελευταία χρόνια στόχος της FIBEP και των μελών της είναι η συνεχής προώθηση του Media Intelligence Business Ecosystem (MIBE). Το οικοσύστημα αυτό περιλαμβάνει βασικούς πυλώνες οι οποίοι βρίσκονται σε συσχέτιση και αποτελούν τη βάση του Media Intelligence industry: Εταιρείες Monitoring & Analysis, εταιρείες PR & Marketing, δημοσιογράφους, εκδότες και content providers, εταιρείες τεχνολογίας και λογισμικού, online πλατφόρμες, εκπαιδευτικά ιδρύματα & πανεπιστήμια.

«Είναι μεγάλη η τιμή και η χαρά της συμμετοχής μου σε αυτή την επιτροπή της FIBEP που απαρτίζεται από αξιόλογους επαγγελματίες, έχοντας ως κοινό στόχο τη συνέχιση της διάδοσης της έννοιας του Media Intelligence. Ως μέλος της FIBEP, η Clip News επιλέγει διάφορους τρόπους μετάδοσης στην αγορά της αξίας των υπηρεσιών Media Intelligence, ως τη βέλτιστη επιλογή για την πλήρη κατανόηση και ανάλυση της παρουσίας μιας εταιρείας ή ενός brand στη δημόσια σφαίρα», δηλώνει η κα Καρασμάνη.

H Clip News είναι μέλος της FIBEP από το 2002, συνεισφέροντας στο έργο της Ένωσης από διάφορες θέσεις, ενώ έχει φιλοξενήσει στη Θεσσαλονίκη το παγκόσμιο συνέδριο της FIBEP το 2011. Φέτος, η Clip News είναι Host Sponsor στο World Media Intelligence Congress της FIBEP που θα πραγματοποιηθεί στην Κύπρο 23-25 Οκτωβρίου 2024.

Μείνετε ενημερωμένοι

Μείνετε ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο Newsletter της Clip News για να λαμβάνετε ενδιαφέρουσες έρευνες δημοσιότητας για διάφορους κλάδους και άλλα νέα.

You have Successfully Subscribed!